Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Sarahpack.dk drives af
Sarahpack ApS
CVR-nr. 38394975
Roskildevej 328
2630 Taastrup
Tel.: +45 7230 0204
Email: info@sarahpack.dk

Betaling

Ordrebekræftelse og betaling

Når vi har modtaget din ordre, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Afhængigt af, om der foreligger en betalingsaftale med for kredit eller ej, vil dette også fremgå på din faktura og ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Foreligger der ikke en forudgående betalingsaftale, skal betaling ske pr. Dankort/VISA Dankort (1,39 DKK), VISA/MasterCard/Maestro/Visa Electron (1,35%) og JCB/American Express (3,75%) samt bankoverførsel (gebyrfrit). Ved betaling med kort vil din ordre blive tillagt et gebyr der svarer til Sarahpack ApS' omkostning til vores indløser (NETS/Teller) for håndtering af betalingen. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Sarahpack.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kreditperiode, betalingskort

Der gives ingen kredit, medmindre der foreligger en betalingsaftale. For at indgå en sådan aftale, skal du være Total+ kunde.

Sikkerhed ved køb

Det er fuldkommen sikkert at handle på Sarahpack.dk. Betalingen sker ikke på Sarahpack.dks egne servere, idet vi sender kunden videre til DIBS/Nets' SSL-krypteret betalingsvindue, hvor betalingen vil finde sted. Når deres sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form. Ingen kortoplysninger bliver gemt eller opbevaret hos Sarahpack ApS. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse alle gældende love og regler for onlinebetaling i Danmark.

Fragt

Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer, herunder restordrer og svigtende leverancer fra vore leverandører/distributører. Strejke, lockout, regeringsrestriktioner såsom told, valutaforanstaltninger eller andre hændelser uden for vor kontrol, berettiger os til fritagelse for levering.
For lagerførte varer forbeholder vi os ret til at foretage mindre justeringer i overensstemmelse med vores pakkestørrelser.
Ved levering af varer på EUR-palle(r) skal varemodtageren have retur EUR-palle(r) klar til vognmanden. Returnerer varemodtageren ikke det samme antal EUR-paller som leveret, faktureres EUR-pallerne efter den på leveringstidspunktet gældende pris.

Leveringstid

På lagerførte varer har vi dag-til-dag levering. Du kan derfor ofte regne med at modtage dine varer inden for 1 dag.
På bestillingsvarer kan der gå nogle dage, før varene er hos dig. Kontakt os, hvis du vil høre mere om leveringstid på bestemte bestillingsvarer.
Du vil modtage en email fra Sarahpack.dk når varen er afsendt fra lageret.

Leveringsmetode

På stortset hele Sjælland leverer vi dag-til-dag med Sarahpack's egne varevogne.
På leveringer i resten af landet, leverer vi med DSV.
Modtageren er forpligtet til at se efter, at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med postbuddet. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks – og senest inden 8 dage – at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Sarahpack ApS på e-mail info@sarahpack.dk eller tlf. +45 72300204. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug.

Forsendelsesudgift

Sker levering enten i vores egen bil eller via vores speditør DSV. Omkostninger forbundet ved levering afhænger af dit storkøkkenudstyr og destinationen for storkøkkenudstyret. Storkøkken leveres til hele landet, prisen oplyses ved bestilling. Leveringsprisen inkluderer levering udelukkende til fortovskant. Opbæring mv. er en mulighed, som kan tilkøbes mod merpris.

Faktura

Fakturaen modtager du elektronisk på mail, når din ordre er modtaget og godkendt.

 

Fortrydelsesret

Returnering og Fortrydelsesret

Returnering af lagerførte varer kan kun finde sted, når disse er indkøbt hos Sarahpack ApS, er i ubeskadiget stand og i original ubrudt emballage. Førend dette krav er mødt, kan fortryddelsesretten ikke anvendes. Varen skal på returneringstidspunktet være oprettet på vort lager og må ikke være i en mængde, der er unormalt stor i forhold til vores salg.

Returordrer til en værdi af under kr. 200,- krediteres ikke.
Returnering af varer mere end 14 dage fra leveringsdatoen kan kun ske efter skriftlig aftale med Sarahpack ApS.

Ved returnering af varer skal følgende altid oplyses:
• Kontonummer
• Varenummer
• Antal
• Følgeseddelnummer eller fakturanummer
• Årsag til returnering (retur, ombytning eller prøve)

Varer uden ovenstående informationer kan kun returneres efter forudgående aftale og mod et gebyr på mindst 25% af varens købspris. I øvrige tilfælde beregnes et returneringsfradrag i henhold til nedenstående skema. Alle fragtudgifter i forbindelse med returnering af varer påhviler kunden.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Returneringsfrist

Normalt senest 14 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  • får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Betingelser for returnering

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@sarahpack.dk - i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular. Produktet skal være intakt og i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen sendes til følgende adresse:

Sarahpack ApS
CVR-nr. 34230463
Roskildevej 333, 1. sal
2610 Rødovre
Tel.: +45 7230 0204
Email: info@sarahpack.dk

Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl hos Sarahpack ApS. Udgifterne for returnering varierer afhængigt af ordrestørrelsen.

Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Betalingskort

Har du betalt med kreditkort, krediteres beløbet til det betalingskort, som du anvendte ved købet.

Bankoverførsel:

Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

Reklamationsret

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer Sarahpack ApS naturligvis forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice på info@sarahpack.dk – Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret varen. Når du handler på sarahpack.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Varespecifikationer

Sarahpack.dk påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret.

 

Prispolitik

alle priser er ekskl. moms. Ordrer optages til de på leveringstidspunktets gældende priser. Vi tager forbehold for eventuelle prisjusteringer samt ændringer i produktspecifikationer, afgiftsændringer, tryk- og billedefejl med videre. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse, CVR nummer.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Sarahpack ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på sarahpack.dk er El Assi Mohammed.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sarahpack.dk  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.05.2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)