Om os

Hos Sarahpack går vi meget op i bæredygtighed og derfor er en af vores nøgleværdier i virksomheden at vi skal være så bæredygtige som muligt. Hvilket man kan afspejle i vores produktsortiment, hvor største delen af vores produkter er miljøvenlige.

Fremtiden er vigtig for os som virksomhed, men også for de kommende generationer. Derfor er vores mål at kunne tilbyde vores kunder så meget miljøvenlige produkter som muligt, så vi sammen kan nedbringe CO2 udslippet og dermed sikre en grønnere fremtid.

 

Service

I Sarahpack går vi meget op i at vores kunder har det godt og får den bedst mulige service. vi har dag til dag levering og et meget brugervenlig bestillings system og kunde service med mange års erfaring indenfor faget.

Vi følger altid op på vores kunder, således vi altid er sikre på at de har fået den bedst service.

Hos Sarahpack arbejder vi hverdag med forskellige cases, for forskellige virksomheder, så står du med en udfordrende case omkring jeres emballageløsning er i altid velkommen til at kontakte os.

Eksperter i Miljøvenlig emballage til fødevareindustrien

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

 

Din professionelle samarbejdspartner

Fødevareemballager er ét af de områder hvor vores rigtig store styrker ligger. Hos Sarahpack har vi en meget bred viden indenfor miljøvenlig fødevaregodkendt emballage og dokumentation, hvilket er din garanti for at kvaliteten er høj og at vores sortiment altid er opdateret og klar til at imødekomme vores kunders behov for emballage i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. I mange år har vi samarbejdet med nogle af Danmarks førende fødevareproducenter, hvor vi fungerer som hovedleverandør af emballage. I vores sortiment finder du et stort udvalg af emballagematerialer egnet til kontakt med fødevarer.